Stand Dyno Timisoara


parallax background

Stand Dyno

Pentru ca nu toate echipamenele de testare dinamometrica ( dyno ) ofera acelas nivel de acuratete, performanta, repetabilitate a testarii si calitate, noi, " Another Dimension Technology" , nu facem compromisuri , drept urmare, va punem la dispozitie un stand dinamometric ( dyno ) de ultima generatie , produs de una dintre cele mai prestigioase companii din domeniu, SportDevices , acest model de echipament fiind momentan, UNIC in Europa de Est !!!


In ceea ce priveste capabilitatuile tehnice , standul de testare, este echipat cu frana electromagnetica, capabila sa absoarba puteri de pana la 1200 PS și 2400 Nm !!!

Acest stand dinamometric ne ofera posibilitatea de a oferii solutii personalizate suplimentare, utilizand un echipament de inalta performanta și precizie.

Precizie

Echipamentele SportDevice sunt recunoscute la nivel mondial ca unele din cele mai avansate si versatile DAQs* existente in momentul de fata pe piata.

Din dorinta de a oferi una din cele mai precise si performante platforme de testare dyno, la ADMTECH , ne-am asigurat ca dispunem de linia completa a echipamentului de testare , atat DAQs cat si stand SportDevices.

*DAQs = Data Acquisition Kit, pentru standuri dinamometrice.

Dyno Tuning

Dezvoltarea solutilor ADMTECH , pe stand dyno, pentru a oferii rezultate personalizate si competitive.

parallax background
parallax background

Testare simuland conditile de drum

Pentru realizarea eficienta si corecta a testelor pe standul dyno, cat si simularea conditilor reale de drum, este necesar un flux de aer adegvat si sustinut.

Datorita faptului ca volumul si presiunea aerului, sunt elemente vitale in cadrul testarilor dinamometrice , ne-am asigurat ca echipamentele noastre de ventilatie ofera capacitatea de recirculare a minim 28000 m3 / ora !


Verifica catalogul online

parallax background
× WhatsApp