Tuning ( ChipTuning )


parallax background

Tuning ( ChipTuning )

Servicile noastre de remapare a performantelor, ofera castiguri semnificative in ceea ce priveste puterea si cuplul, ceea ce are drept rezultat cresterea performantelor autovehiculului dumneavoastra.

Software-ul nostru de performanta este dezvoltat pentru a mentine nivelurile de fiabilitate ale producatorului si intervalele de service originale, oferind in acelasi timp un castig urias de putere si cuplu de pana la 30%, ceea ce ofera un raspuns mai bun la acceleratie, o acceleratie mai rapida si cel mai adesea o economie de combustibil mai buna.

Producatorii trebuie sa limiteze puterea si consumul de combustibil pentru vehiculele lor, deoarece vinde pe diferite piete care au clima extrema, reglementari fiscale / emisii diferite si calitati diferite de combustibil. Acestia trebuie sa ia in considerare toti acesti factori si, prin urmare, trebuie sa faca compromisuri substantiale in configurarea ECU a acestora. Cu toate acestea, fara a se confrunta cu astfel de restrictii, ADM Tech este mai precis; cu remaparea noastra specializata, putem optimiza in mod sigur puterea si cuplul, deblocand astfel potentialul motorului pentru a oferi performante excelente.

Operatiunea de Tuning ( ChipTuning) este una complexa, fiind impartita in mai multe etape:

1. diagnosticarea activa, in mers si evaluarea preliminara a eficientei motorului,
2. citirea softului original din calculatorul motor utilizand technologi specifice adaptate pentru fiecare masina.

- Citire soft ECU pe programator specializat de memorii EPROM (in masinile sub 2000 - extragere memorii din unitatea de comanda a motorului, demontarea ECU de pe masina si interventia directa asupra acestuia este necesara ).
- Citire soft ECU prin intermediul conectorului de diagnoza OBD2 (solutie disponibila in majoritatea masinilor, nu este necesara demontarea ECU de pe masina).
- Citire soft ECU prin intermediul conector BDM ( conector la unitatea de comanda a motorului, demontarea ECU de pe masina si interventia directa asupra acestuia este necesara ).
- Citire soft ECU in BOOT Mode ( conector la unitatea de comanda a motorului, demontarea ECU de pe masina si interventia directa asupra acestuia este necesara ).

3. Modificarea parametrilor necesari ECU, utilzand doar softul original citit de pe masina.
4. Programarea unitatii de control a motorului.
5. Reasigurare pentru a verifica rezultatele obtinute.
6. Ajustarea finala a programului - facand posibile modificari ( unde este necesar ).


Verifica catalogul online

Custom Tuning

Adaptarea software a calculatorului de motor ( ECU ), pentru masinile cu modificari mecanice ale motorului - turbina mai mare, injectoare cu debit marit, etc.
( Aceaste modificari pot fi cunoscute si sub denumirea de "Stage 2 , Stage3, etc." ).Verifica catalogul online

parallax background
parallax background

ECO Tuning

Un beneficiu major al remaparii este reducerea consumului de combustibil. Ajustand parametrii ECU prin extinderea plajei de putere si un cuplu suplimentar pe partea inferioara a intervalului RPM, care necesita apoi o intrare mai mica a acceleratiei si mentinerea unor viteze constante. De asemenea, autovehiculul poate fi condus intr-o treapta superioara la viteze mai redusa, reducand astfel turatiile, si acest lucru se aplica si in cazul conducerii cand este incarcat complet, cu remorca sau condusa prin schimbari de inaltime.

Combinand ajustarile nostre software cu o ajustare in stilul de conducere pentru a exploata cuplul extrem de scazut, va da o imbunatatire imediata a consumului de combustibil. Rezultatele cele mai eficiente provin din motoarele turbo-diesel, unde am vazut o economie de combustibil de pana la 5-10%..


Verifica catalogul online

× WhatsApp